استئارات سدیم، نمک سدیم اسید سیتریک است.PH  این ماده در حالت بازی قرار دارد. این ماده سفید رنگ رایج ترین نوع صابون است.استئارات سدیم از خنثی شدن استئاریم اسید به دست می آید. استئارات سدیم در انواع مختلفی از دئودورانت های جامد، لاستیک ها، رنگ های لاتکس و جوهرها وجود دارد. استئارات سدیم همچنین یکی از اجزای مواد افزودنی خوراکی و طعم دهنده های خوراکی محسوب می شود. استئارات سدیم برای سفت کردن و جامد کردن صابون های مایع نیز استفاده می شود. برای تولید صابون های سفید و کرم رنگ هم از این ماده استفاده می شود.استئارات سدیم نه تنها فقط در صابون بلکه در عطرها و کرم های مرطوب کننده نیز استفاده می شود.نام دیگر استئارات سدیم، صابون سدیم است.
برای خرید استئارات سدیم و یا استعلام قیمت استئارات سدیم با شرکت افزون پلاست تماس بگیرید.

استئارات سدیم هم به صورت محلول در آب و هم به صورت ماده غیر قابل حل در آب موجود می باشد. این ماده همچنین در صنعت دارو سازی به عنوان حلّال مورد استفاده قرار می گیرد. استئارات سدیم در محلول شستشوی دهان  نیز استفاده می شود. استئارات سدیم به عنوان یکی از اجزای تشکیل دهنده صابون در صنعت صابون سازی برای روغن و چربی موجود در صابون، تولید می شود. مقدار استئارات سدیمی که در صابون استفاده می شود، بستگی به چربی موجود در آن دارد. میزان چربی حیوانی در اسید سیتریک( به عنوان تری گلیسیرید) بسیار زیاد است در حالی که بقیه چربی ها مقدار کمی را تشکیل می دهند. استئارات سدیم یک ماده بسیار کاربردی یک ماده بسیار موثر و مفید در ساخت لوازم آرایشی است. استئارات سدیم نقش مهم و کلیدی در بعضی از پاک کننده های پوست دارد.

استئارات سدیم

کاربردهای استئارات سدیم

  • در صنایع لاستیک سازی
  • در صنایع مرکب و مواد شوینده
  • در صنایع آبکاری

این ماده در آب سرد حل نمی شود ولی با افزایش دمای آب انحلال آن به سرعت افزایش پیدا می کند. استئارات سدیم به راحتی در آب بالای 60 درجه به راحتی حل می شود. این محلول پس از سرد شدن تبدیل به ژل می شود.

ویژگی های استئارات سدیم

  • استئارات سدیم نوعی پاک کننده خوب و قوی محسوب می شود و در اکثر پاک کننده ها وجود دارد.
  • استئارات سدیم می تواند یون های سخت آب را کاهش دهد.
  • این ماده در ماشین لباسشویی میزان کف را کنترل می کند.
  • استئارات سدیم نقش مهمی در نرم کردن لباس ها دارد و در مواد نرم کننده لباس از این ماده استفاده می شود.

موارد مصرف استئارات سدیم

  • در تمامی پودرهای ماشین لباسشویی از استئارات سدیم استفاده می شود. وجود استئارات سدیم، قدرت پاک کنندگی پودرهای ماشین لباسشویی را افزایش می دهد در نتیجه مواد شوینده ایی که دارای این ماده هستند، کارایی و تاثیر بهتری خواهند داشت.
  • در انواع مختلف قرص های ماشین لباسشویی این ماده استفاده می شود.
  • این ماده در فرمولاسیون اولیه انواع مختلف پاک کننده های چربی مورد استفاده قرار می گیرد. استئارات سدیم تاثیر زیادی در از بین بردن چربی های مختلف دارد و اکثر مواد شوینده در ترکیب خود از این ماده استفاده می کنند.
  • استئارات سدیم در ساخت انواع صابون، از جمله صابون رختشویی استفاده می شود. در نتیجه لباس هایی که با این نوع صابون شسته می شود نیز همانند لباس های دیگر به راحتی تمیز می شود.
  • در پاک کننده های چند منظوره که برای پاک کردن سطوح مختلف است از استئارات سدیم استفاده می شود.
  • در ساخت لوازم آرایشی و بهداشتی و همچنین محصولات آرایشی مربوط به پوست و مو و حتی خمیر دندان از استئارات سدیم استفاده می شود.
  • برای معطر کردن و طعم دادن به بعضی مواد غذایی نیز از استئارات سدیم استفاده می شود.
  • در قرص ها و پودرهای ماشین ظرفشویی از استئارات سدیم استفاده می شود. این ماده قدرت پاک کنندگی قرص ماشین ظرفشویی را دو برابر افزایش می دهد.
  • در پاک کننده های صنعتی و سازمانی از این ماده استفاده می شود.
  • استئارات سدیم پاک کننده خوب و مناسبی برای وسایل نقلیه است به همین دلیل تا حد زیادی در کارواش ها از این ماده استفاده می شود.

چرا استئارات سدیم از اهمیت زیادی در صنعت برخوردار است؟

استئارات سدیم می تواند در مواد غذایی، آشامیدنی، دارویی، بهداشت و محصولات مراقبت شخصی، کشاورزی ( خوراک دام و مرغ) استفاده شود. به همین دلیل در بسیاری از صنایع اهمیت زیادی دارد. استئارات سدیم یک پودر سفید رنگ است که معمولاً به عنوان افزودنی مواد غذایی یا ماده امولیسیون در آدامس استفاده می شود.استئارات سدیم می تواند در محصولات غذایی به عنوان مایه امولسیون استفاده شود.

استیارات سدیم می تواند در صنعت دارو سازی و بهداشتی و برای ساخت داروهای مختلف استفاده شود.این ماده در ساخت و تولید فوم شستشوی دهان برای کمک به حلّال کردن ترکیبات هیدروفوبیک استفاده می شود.

کاربرد استئارات سدیم در سلامت و درمان شخصی

استئارات سدیم به مقدار زیادی در لوازم آرایشی و محصولات مراقبت از پوست استفاده می شود.استئارات سدیم به طور عمده در فرمولاسیون مواد آرایشی مانند خط چشم، سایه چشم، ریمل، خط لب و رژ لب، رژ گونه و کرم پودرها استفاده می شود.استئارات سدیم همچنین در محصولات مراقبت از مو مانند انواع مختلف سرم ها و آب رسان های مو استفاده می شود.استئارات سدیم به منظور چرب کردن این مواد مورد استفاده قرار می گیرد و مایع بودن و چرب بودن سرم های مو به خاطر وجود استئارات اسید است. این ماده باعث جدا شدن آب و روغن در محصولات دو فاز می شود. بعضی از پاک کننده های آرایشی دو فاز هستند. یعنی آب و روغن از هم جدا هستند و هنگام استفاده از این محصولات باید آن را تکان دهید. وجود استئارات سدیم باعث می شود آب و روغن از هم جدا شوند. نمک های استئارات موجود در استئارات سدیم، موجب جذب بهتر روغن در مو می شود و تاثیر خوبی در نرم کردن مو دارد.

این روزها مواد آرایشی مصرف بسیار بالایی در بسیاری از نقاط دنیا دارد. تولید کنندگان لوازم آرایشی برای جذب مشتری بیشتر، سعی می کنند مواد آرایشی با کیفیتی ارائه دهند. به همین دلیل سازندگان لوازم آرایشی و بهداشتی در تولید محصولات خود از استئارات اسید استفاده می کنند تا بتوانند محصولات بهتری به بازار وارد کنند.

محصولات شرکت افزون پلاست

بستن منو
Call Now Button